1 ago 2014

MOLT BONES!
JA HI TORNEM A SER AQUÍ PER INFORMAR-VOS QUE LES INSCRIPCIONS DEL XXIV CROS ESCOLAR, la XIII CURSA DE 10 KM i la II CURSA DE 5 KM JA ESTAN OBERTES!!
En aquesta ocasió es celebraran el DISSABTE 18 D’OCTUBRE DEL 2014!!

Gràcies a una bona tasca realitzada s’aconsegueix entre tots/es: corredors/es, famílies donant suport, controls, informàtics, etc... fer d’aquest esdeveniment esportiu un dels més importants arreu la comarca.
L’any passat van participar un total de 330 atletes a les curses de 10 i 5 km, d’ambos sexes i d’edats amb un ampli rang, demostrant que qualsevol barrera imposada no hi és present en aquesta cursa on tothom gaudeix. D’altra banda cal esmentar també una immillorable xifra de 900 infants, repartits en edats d’entre els 2 i els 16 anys, al cros escolar.
Sí que és cert que està identificada com a un acte esportiu, i que com a tal s’identifica el clar caire competitiu, però si en algun aspecte destaca àmpliament aquesta festa esportiva és sense cap mena de dubte en l’ambient familiar, on desprès d’animar els més menuts als grans seguidament es fa a la inversa, creant d’aquesta manera aquesta mena de comunió sempre lligada a través d’un matinal esportiu.
Si ens haguéssim d’imposar, amb tota l’alegria del món, alguna mena de meta aquest any, simplement demanaríem tornar a repetir exactament igual que els darrers anys... Així que, endavant a intentar-ho entre tots junts! Us hi esperem!!



Ø Tota la informació i  les inscripcions per córrer la CURSES DE 5 i 10 KMS, es faran pel bloc:

·        Cal assenyalar:
o   La cursa es correrà amb “xip groc” i el preu d’inscripció serà:
§   7 € pels atletes del municipi (cal apuntar-se al Pavelló Municipal)
§   9 € qui tingui “Xip” amb propietat.
§   11 € qui no tingui “Xip”.

o   La pàgina web quedarà oberta per fer les inscripcions a partir del 1 d’AGOST de 2014.

o   Hi haurà un màxim de 350 places en el total de les dues curses, i totes les inscripcions s’hauran de fer per Internet, (menys els/les atletes locals, que es faran al Pavelló Municipal). 

o   D’aquesta manera gratificarem la vostra participació amb premis, regals i atencions:
§   Obsequi i Copa pels tres primers de la general masculina i les tres primeres de la general femenina de cada cursa.
§   Obsequi i Copa pel 1er local i la 1a local de cada cursa
§   Samarreta Tècnica
§   Fruita, entrepà de botifarra i beguda.
§   Regal per l’atleta i la atleta més veterans de cada cursa

Ø La SORTIDA i l’ARRIBADA, seran al CAMP MUNICIPAL D’ESPORTS (camp de futbol), (Av. Cal Rubió s/n).


Des de la regidoria d’esports, agrairíem molt, el fet de que féssiu la màxima difusió possible arreu de la nostra i les demés comarques, ja que, contra més gent siguem, més riurem...!

No hay comentarios:

Publicar un comentario